Navigatie

.Welkom bij Streekwinkel De Megense Molen

​Al ruim 12 jaar run ik mijn winkel met plezier en passie op een unieke locatie in het stadje Megen aan de Maas. De winkel is gevestigd onder de molen die nog steeds wordt gebruikt om te malen. Door de jaren heen heb ik het assortiment aangepast en veranderd. De vraag naar eerlijke producten groeit nog steeds en ik vind het fijn om klanten die een bewuste keuze maken te kunnen bedienen.

​Als vader van 3 opgroeiende kinderen vind ik het belangrijk dat ik producten kan aanbieden zonder onnodige toevoegingen. Met zorg selecteer ik de producten die ik aanbied in mijn winkel.

​Het is mogelijk om een biologisch groente en fruit abonnement af te nemen van de 2linden uit Reek. Daarnaast bied ik schitterende vleespakketten aan van wilde runderen uit De Keent.

​Bekroonde speciaalbiertjes van de Muifelbrouwerij uit Berghem zijn altijd op voorraad. Een origineel kado, maar ook om lekker van te genieten in goed gezelschap. Boerenkazen van Boer Spierings uit Oss zijn lekker bij de borrel of op de boterham. Van het ambachtelijke chocolade maak je veel vrouwen blij. Dagelijks vers brood van de warme bakker Van Mook uit Ravenstein.

​Het is mogelijk om een kadopakket van streekproducten samen te laten stellen naar wens.

​Om de week komt de Kokkin uit Megen overheerlijke Soep van Loes in de winkel bereiden. In de winkel ruik je dan de geur van haar soep die ze telkens vol liefde komt maken. De soep schenkt ze in heldere glazen flessen met een fleurig doekje.

​U kunt mij vinden in of rondom de molen. Ik vind het leuk om een praatje te maken maar ben meer benieuwd naar wat u in het assortiment mist en op welke manier ik u nog beter kan bedienen.

Tot ziens!

Richard Houdijk

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Bekijk ons artikel op duurzaamoss!

Klik hier om ons artikel te lezen op duurzaamoss.nl! 

Gastenboek

  • 27-11-2017 - hallo, ik wil graag 50 pakken pannenkoekenmeel bestellen ipv 25...  lees meer
  • 01-02-2017 - De service is echt goed! Mijn dochtertje fietst ook graag...  lees meer
  • 27-12-2016 - Wat een snelle service!!! En super producten!!! Ik ga hier...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2018 De Megense Molen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Omdat wij alcoholproducten verkopen is het helaas vereist dat je minstens 18 jaar of ouder bent.